onsdag 12 maj 2010

Oförglömliga kändismöten

Den här historien utspelar sig i mitten av 00-talet när Krille var i Egypten tillsammans med pappa Jan och systrarna Vickan och Linda.

Alla i familjen, möjligtvis med undantag för pappa Jan, var stora Sex & The City-fans så ni kan bara ana vilken uppståndelse det blev i gruppen när de upptäckte att ingen mindre än Cynthia Nixon a.k.a Miranda bodde på samma hotell som The Jonssons.

Varje morgon vid frukosten satt hon i matsalen och njöt av scrambled eggs och rykande hett kaffe, och varje morgon så fegade syskontrion ur när de skulle fram och ta bild tillsammans med storstjärnan.

Men sista kvällen, efter en eller två winespritzer för mycket och ivrigt påhejad av Vickan och Linda, så tog Krille mod till sig och gick fram och bad om en bild.

Cynthia var enligt uppgift väldigt trevlig och jordnära, och bilden har för alltid en särskild plats i den Jonssonska familjealbumet.


Krille & Miranda

6 kommentarer:

Cia sa...

Haha den var jätteroligt. Du har faktiskt varit riktigt rolig på sistone Jan och förtjänar ett avtryck i kommentatorsfältet.

JanneP sa...

Tack Cia! Jag hade börjat misströsta på riktigt.

Ewa sa...

Vilken tur att Miranda dök upp så att Krille inte åkte hem efter halva semestern den här gången!

Cia sa...

Inte börja misströsta Jan Persson. Väldigt många tycker att din blogg är mycket rolig men väldigt få orkar kommentera. Men om det får dig att må bättre och fortsätta så lovar jag att stötta dig. Har redan hjälpt Tibban genom sin livskris så det är väl på tiden att du får lite stöd i din bloggkris.

Anonym sa...

Haha, är han inte lite knubbig på bilden? Fast på semestern brukar man ju lägga på sig ett kilo eller två.. /Carro

Anonym sa...

Haha, är han inte lite knubbig på bilden? Fast på semestern brukar man ju lägga på sig ett kilo eller två.. /Carro