måndag 4 oktober 2010

White men can´t jump

Hej Fredrik Reinfeldt, du har alltså utsett Sofia Arkelsten till ny partisekreterare för Nya Moderaterna.
-Så skulle man kunna tolka den presskonferensen som berörde det nämnda ämnet men jag tycker samtidigt man ska vara försiktig med att dra slutsatser av det hela.

Varför har ni valt just Sofia Arkelsten?

-Med sin person och bakgrund tydliggör hon att Moderater kan vara vem som helst samt hennes stora engagemang i miljöfrågorna. Och framförallt för att hon kan dunka.

Hon kan dunka?
-Förvisso enbart enhandsdunkar, men det är ändock imponerande. Vi har saknat någon som kan rensa under korgen på fredagsbasketen mot de rödgröna. Ibrahim Baylan har fått härja fritt där under alldeles för länge nu.

Det låter som du har stora förhoppningar på Sofia.
-Självfallet, men vi inom Nya Morderaterna är övertygade om att hon kommer att lyckas. Vi har förbättrat våra scoutingmetoder enormt sedan misslyckandet med Nyamko Sabuni, eller "dubbeldribblarn" som vi kallar henne. Jan Björklund har dock fått stå till svars för den värvningen och har lärt sig en hel del efter det.

Så de rödgröna brukar vinna?
-Så långt vill jag inte dra det. Matcherna brukar vara jämna, de har ju trots allt Lars Ohly att dras med. Enligt uppgift så värvade de honom efter att han påstått att han spelat i Basketligan på 70-talet samt att han på långt håll var släkt med Larry Bird. Sen så har Maud trashtalkat ner Pagrotsky totalt.

Trashtalkat?
-Ja men du vet, klassiker som "åk hem till Fylke" och sånt. Han är helt knäckt. (försök till skratt)

Låter lite taskigt.
-Äsch, alla vet att det är på skoj. Precis som när vi säger att vi är det enda arbetarpartiet.

Till sist vad önskar du dig mest av allt just nu?
-Ett par nya Reebook Pump samt att domarna vågar blåsa av Bodström för traveling.

Inga kommentarer: