Många kanske tror att bara är okej att äta korv i dess renaste form.
Men jag är inte en sådan korvpuritan, utan tycker inte man ska vara rädd för att förädla denna redan ädlaste av ädla maträtter.
Så jag vill här och nu rekomendera Knorr´s stroganoffmix. Mycket lättare och godare än att göra från grunden, plus att du får i dig massor av nyttiga E-ämnen.
Sedan är Boil in bag-ris det bästa som hänt matlagningen sedan kulkorv. Man spara massor av tid när man slipper mäta upp hur mycket vatten som behövs.
Bäst av allt är att man håller sig inom tre ingredienserregeln - korv, mix, ris.
Så lycka till och glöm inte att ha roligt i köket!
onsdag 17 november 2010
Lär dig lyxa till det i köket
Etiketter:
Kafferepet,
körv,
matlagning,
middagstips,
skörbjugg har väl ingen dött av
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Vad fan har man mixen till? Det är alltså grädde , lök och tomatpuré samt salt och peppar i originalet.
Och det finns ris utan påse som man inte behöver mäta upp vattnet till.
Mixen innehåller allt det där, minus grädde. Klockrent!
Skicka en kommentar