måndag 14 januari 2008

Et tu, Josef?

Mannen som fick mig att börja blogga, Josef Slapshot Eriksson, har nu hoppat på mig två ggr på kort tid. Först här på min egen hemmaplan där han kallar mig för "Rönne", sen på Krilles blogg där han lämnar en kommentar som dryper av ironi och förakt.

"Kan du inte göra som Janne och ta små tokiga bilder och skriva dit en finurlig text? Sånt är ju alltid kul att läsa, alltid! Du vet bettskena och sånt..."

Tack för kniven i ryggen, kompis. Tack som fan.

2 kommentarer:

Joffa sa...

Jomen alltså såhär är det. Jag fattar verkligen inte hur du kunde utesluta The Shins från årsbästa-listan, jag fattar det inte! Inte ens på bubblar-listan fanns dom med. Jag blev ledsen och sårad och överreagerade. En bild på när du spelar TP mot din bettskena. Är inte det en tokig bild? Var det inte en finurlig text till den? Var inte en bettskena med? I rest my case.

JanneP sa...

Jag har helt enkelt inte lyssnat särskilt mycket på den. Och nu kommer jag inte ens att ge den en ärlig. JAg kan ta att du överreagerade, jag vet att du är en känslomänniska. Men jag köper inte din drypande ironi. Inte för fem öre.