måndag 24 januari 2011

Lördagens Lördagsfika i sammanfattad sammanfattning

Då de onyanserade fotbollsåsikternas två mästare Krille och Josef inte var närvarande blev samtalet lite sådär härligt norrländskt, dvs icke existerande. Det var ju ändå fyra personer som bara känt varandra i styvt räknat 20 år, så man kan ju inte kasta ur sig vad som helst.

Men vi lyckades non the less få ur oss några ord i följd som med lite välvilja kan kallas meningar, och då handlade det bl.a. om detta

1. An Idiot Abroad



Ricky Gervais har skickat iväg sin polare Karl Pilkington för att spana in världens sju underverk. Och han hatar varenda minut. Gervais anser att Karl är en naiv idiot, jag tycker han är en briljant pessimist. (Alla som anser att det finns likheter mellan mig och Karl är givetvis ute och cyklar)

2. Mackans framfart i Kalottligan samt hans eventuella likhet med Wendel Clark



Enligt egen utsago så sänkte Mackan Älvsbyns stortstjärna med en liknande tackling. Sen firade han med en dubbel 150 grams cheese från Älvåkragrillen

3. Vädret och dess påverkan på elräkningen



Javafan, alla närvarande är över 30 år. Och hälften (ca 50%) är husägare. Då blir det så.

Sen så kan jag tillägga att efter förra veckans beställningsbonanza så var ordningen återställd. Morén tog en räkmacka, Classe en tacotallrik och jag en kycklingtortilla samt en krämbulle.

3 kommentarer:

Anonym sa...

An Idiot Abroad är det bästa som Svt någonsin har köpt in för våra licens pengar.

JanneP sa...

Slår alla Norska och Danska program med hästlängder. Nu väntar jag bara på att de ska köpa in AFV.

K-riz sa...

Tack för rapporten! Känns nästan som att man var där. / K