onsdag 6 april 2011

Mina vänner och deras superskills Del 2

Härom veckan skrev jag en liten blogg om mina vänner och deras superskills.
Tyvärr blev könsfördelningen lite sned.
Det blev SVT av det hela helt enkelt.
Och så kan vi ju inte ha det, jag har ju på nått sätt även lyckats skaffa mig några tjejkompisar.

Tjejkompisar med superskills.

Cia Bergh: Har en unik förmåga att kunna tajma matlagningen så att middagen alltid är klar i precis rätt tid. Kan dessutom sy ihop magnifika outfits av sådant som vi andra bara skulle se som trasor.

Fie Lundmark:
Har en unik förmåga att kunna tajma matlagningen så att middagen alltid är klar i precis rätt tid. Kan dessutom sy ihop magnifika outfits av sådant som vi andra bara skulle se som trasor.

Carro Nilsson: Har en unik förmåga att kunna tajma matlagningen så att middagen alltid är klar i precis rätt tid. Kan dessutom sy ihop magnifika outfits av sådant som vi andra bara skulle se som trasor.

Linda Backman: Har en unik förmåga att kunna tajma matlagningen så att middagen alltid är klar i precis rätt tid. Kan dessutom sy ihop magnifika outfits av sådant som vi andra bara skulle se som trasor.

Ewa Tanmark: Har en unik förmåga att kunna tajma matlagningen så att middagen alltid är klar i precis rätt tid. Kan dessutom sy ihop magnifika outfits av sådant som vi andra bara skulle se som trasor.

Greta Wimander: Har en unik förmåga att kunna tajma matlagningen så att middagen alltid är klar i precis rätt tid. Kan dessutom sy ihop magnifika outfits av sådant som vi andra bara skulle se som trasor.

Karin Jonsson: Har en unik förmåga att kunna tajma matlagningen så att middagen alltid är klar i precis rätt tid. Kan dessutom sy ihop magnifika outfits av sådant som vi andra bara skulle se som trasor.

Izen Isaksson: Har en unik förmåga att kunna tajma matlagningen så att middagen alltid är klar i precis rätt tid. Kan dessutom sy ihop magnifika outfits av sådant som vi andra bara skulle se som trasor.

10 kommentarer:

tobbe sa...

hihihihihihihi!

Greta sa...

.

Frida sa...

Efter det här blir ju frågan: Kommer du att få behålla dem?

Morén sa...

Hur uttråkad är du egentligen?

Ina sa...

Ja då.. räknas inte jag??

JanneP sa...

Greta: Satte du punkt för vänskapen där?

Frida: Jaaavadåå?

Morén: Jag har spelat tv-spel två ggr och varit och joggat lika många ggr under en vecka. Det säger väl det mesta om vilken jävla nöjespark mitt liv är.

Ina: Om jag någon gång skriver om extramammor med superskills så är du given.

Greta sa...

Det var inte värt mer än just .

Anonym sa...

Kunde inte låta bli. /Bryngel

http://bryngelsbravader.blogg.se/2011/april/min-van-och-hans-superskills.html

ewa sa...

Snark.

Cia sa...

Du finns inte längre med på gästlistan i sommar. Beklagar.